Kehonhoitohuone

Klassinen hieronta ja Voice Massage.
Malla Oksman

Hei ja mukavaa, että löysit Kehonhoitohuoneen nettisivut!

Olen Malla Oksman, koulutettu hieroja, urheiluhieroja ja Voice Massage -terapeutti. Olen suorittanut myös jatkotutkinnon (hierojan erikoisammattitutkinto) hieronnasta. Toimin yritystoimintani ohella sivutoimisesti Savon ammatti- ja aikuisopistossa hierojan ammattitutkintoon kuuluvien näyttöjen arvioijana.

Kehonhoitohuoneella tarjoan klassista hierontaa sekä Voice Massage -hoitoja. Voice Massage on hengitykseen, äänentuottoon ja purentaan osallistuvien lihasryhmien hierontaa klassisen hieronnan ottein. Suosittelen lukemaan lisää yhdistyksen nettisivuilta www.voicemassage.fi
ja kannustan lämpimästi kokeilemaan tätä hoitoa.

Kehonhoitohuoneella on kiireetön tunnelma. Tavoitteenani on jokaisen asiakkaan kohdalla se, että hieronnan päätyttyä ovesta astelee ulos tyytyväinen asiakas. Hierontaa edeltää aina haastattelutuokio sekä erityisesti ensimmäisellä käyntikerralla tutkiminen (esim. nivelen liikkuvuus ongelma-alueella).

Pidän oppiani yllä sekä hankin sitä lisää säännöllisillä lisäkoulutuksilla. Olen käynyt koulutuksen fascia(=lihaskalvo)- sekä purentalihasten hierontaan. Voice Massage -terapeuttikoulutuksessa opin kokonaan uuden hoitomuodon mm. puhe- ja äänityöläisten auttamiseksi. Mainittakoon kuitenkin, että hoito sopii erinomaisesti myös muille ammattiryhmille, kuten toimistotyöntekijöille.

Kehonhoitohuoneen parkkipaikat sijaitsevat kätevästi ikkunan alla. Hieronta-ajan voit tilata netissä, linkki löytyy etusivulta, vahvistuksen varauksestasi saat sähköpostiisi. Tutustu myös Kehonhoitohuoneen toimintaa tarkasti kuvaavaan laatukäsikirjaan, joka on luettavissa täältä. Laatukäsikirja löytyy työn lopusta, liite 1. 

Hoidon aikana en vastaa puhelimeen, mutta soitan takaisin päin sopivan ajan tullen. Toki vastaan myös aina jätettyihin viesteihin.