Kehonhoitohuone

Klassinen hieronta ja Voice Massage.
Klassinen hieronta

Jokaisella hierojalla on oma tapansa soveltaa klassisen hieronnan perusotteita asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Oma käsialani on rauhallinen ja napakka. Hieronnan lisäksi käytän tilanteen mukaan passiivisia venytyksiä. Itsehoito-ohjeet esim työ- ja nukkumisergonomiasta tulevat aina kaupan päälle :) Hieronta vilkastuttaa pehmytkudosten verenkiertoa lisäten lihasten joustavuutta sekä ravinnon ja hapensaantia. Lopputulemana lihakset rentoutuvat ja kivut lievittyvät. Hieronnan jälkeen kannattaa ottaa rauhallisesti. Veden juonti on hyväksi hieronnan jälkeen.

Kuumakivihoito

Kuumakivihieronta on rentouttava, mutta myös kipua lievittävä ja tarvittaessa tehokas hoitomuoto. Litteät ja sileät basalttikivet lämmitetään valmiiksi kuumassa vedessä. Kivet öljytään hyvin ja niillä hierotaan hoidettavaa aluetta. Kuumakivihieronta voi olla liian rasittava hoito sydänongelmaiselle, ja heille suosittelen pelkkää klassista hierontaa.

Voice Massage

Voice Massage on klassisen hieronnan ottein tehtävä hierontahoito, jonka avulla rentoutetaan äänentuottoon ja siihen läheisesti liittyvät lihakset. Hoito tehdään ylävartalon, rintakehän, kaulan, kasvojen ja pään lihaksiin. Tavoitteena on löytää tasapaino lihasten ja niiden vastavaikuttajien välille ja siten luoda edellytyksiä mm. vapaalle hengitykselle ja äänentuotolle sekä tasapainoiselle ryhdille. Tavoitteena on myös lihaskireyksien helpottuminen ja siten kivun lievittyminen esim purennan ja kaularangan alueella.