top of page

TUOREIMMAT UUTISET

Hinnasto on päivitetty ja se tulee voimaan 1.12. 2023 alkaen tehtyihin varauksiin ja ostoihin. Tällä hetkellä vapaat ajat menevätkin jo tammikuulle 2024. Kehonhoitohuoneen toiminta jatkuu samalla rytmillä kuin nyt syksyllä eli täällä häärivät minun lisäkseni Vauvaamon Tytti sekä klassista hierontaa tarjoava Kivilän Marko. 
28.10. 2023 / Malla

Hyviä uutisia vauvaperheille!

Kehonhoitohuoneella on tarjolla vyöhyketerapeuttista vauvahierontaa sekä imetysohjausta noin kerran viikossa kun vauvahyvinvoinnin ammattilainen, Tytti Pekonen on paikalla. Löydät lisätietoja sekä voit varata ajan Tytille puhelimitse tai hänen yrityksensä nettiajanvarauksen kautta tästä linkistä, Vauvaamo.

Oma syksyni jatkuu hyvin pitkälti kevätlukukauden tavoin eli opetan SAKKY:llä hierontaa maanantaisin ja tiistaisin
ja KeHulla olen pääsääntöisesti keskiviikkoisin ja torstaisin.
3.7. 2023 / Malla

Kehonhoitohuone on avoinna kevätlukukaudella 2023 pääsääntöisesti kahtena päivänä viikossa, keskiviikkoisin & torstaisin, Savon ammattiopistolla lisääntyneiden työvastuiden vuoksi.

Tästä johtuen, vapaat ajat menevät tällä hetkellä maaliskuun lopulle. Muistutan kuitenkin, että peruutusajat vapautuvat suoraan nettiin varattaviksi, joten kalenteria kannattaa pitää silmällä.

28.1. 2023 / Malla

 

bottom of page