top of page

Palveluehdot

Ajanvarauskanavana toimii ensisijaisesti nettiajanvaraus.

Vapaita aikoja voit tiedustella myös tekstiviestillä tai Whatsapp-viestillä numerosta 0400 962 898 tai sähköpostitse malla(a)kehonhoitohuone.fi.

Saat varauksestasi vahvistusviestin peruutusehtoineen sähköpostiisi.

 

Maksuvälineinä käyvät käteinen, kortti ja Mobilepay sekä E-passi ja Eazybreak.

Peruutuksen voit tehdä kuluitta, kun varaamaasi palveluun on aikaa yli 24h. Peruutus hoituu kätevimmin varausvahvistuksen lopussa olevasta linkistä, mutta onnistuu myös ilmoittamalla minulle edellä mainituilla kanavilla. Saat aina vahvistusviestin peruutuksen onnistumisesta.

Huomioithan, että saman vuorokauden aikana tulleista peruutuksista tai kokonaan peruuttamattomista ajoista veloitan palvelun hinnan kokonaisuudessaan. Sairastapauksissa olen ymmärtäväinen peruutusmaksujen suhteen ja toivon sinun ilmoittavan peruutuksesta mahdollisimman pian, jotta aika saadaan vapautettua kalenteriin jollekulle sitä tarvitsevalle.

Hieronta rentouttaa mukavasti ja yleensä hoidon jälkeen on joko vähän väsynyt ja höntti olo tai sitten olet saanut virtaa aivan mahdottomasti. Niin tai näin, muista juoda vettä pari ylimääräistä lasillista kotosalla. Ja jos vain mahdollista, kannattaa ottaa loppupäivä rennosti ja välttää esim rankkaa urheilua. Sen sijaan saunominen ja/tai rauhallinen venyttely sopivat mainiosti.

 

Joskus hieronta kannattaa jättää kokonaan väliin. Tällaisia tilanteita ovat mm. akuutit sairastumiset (flunssat ja mahataudit) sekä traumat vaikkapa liukastumisen tai pyörällä kaatumisen myötä. Myös tulehduksen tulee antaa rauhoittua ennen hierontaan tuloa. Jos olet epävarma hieronnan sopivuudesta, voit varmistaa asian esim. lääkäriltä ja toki kysäistä neuvoa myös minulta.

bottom of page