top of page
Hei!
Mukavaa, että olet täällä!

Olen Malla Oksman, koulutettu hieroja, urheiluhieroja ja Voice Massage -hieroja. Olen suorittanut myös jatkotutkinnon (hierojan erikoisammattitutkinto) sekä opiskellut fasciahierontaa oppiakseni lisää mm. kivun hoidosta. Aiemmin olin vuosien ajan yritystoimintani ohella Savon ammatti- ja aikuisopistossa hierojan ammattitutkintoon kuuluvien näyttöjen arvioijana ja tällä hetkellä toimin siellä hieronnan opettajana.

Työkokemusta tästä upeasta ja ihmisläheisestä ammatista minulle on kertynyt jo yli 10 vuotta. Tänä aikana olen erikoistunut erityisesti purentavaivojen hoitoon ja opiskellut aihetta erinäisillä täydennyskoulutuksilla. Myös hengitys ja siihen liittyvät, joskus yllättävätkin oireilut sekä tietysti myös niiden helpotuskonstit ovat viime vuosina kiinnostaneet kovasti. Niinpä suoritin Hoitava Hengitys -ohjaajakoulutuksen vuonna 2021 ja palveluistani löytyy nyt myös hengitysohjausta.

Luotsaan pientä ja kotoisaa Kehonhoitohuonetta Kuopion Linnanpellolla tarjoten siellä erimittaisia hoitoaikoja, höystettynä kuumakivihieronnalla tai lämpöpakkauksella. Kehonhoitohuoneella on kiireetön tunnelma, parkkipaikka ikkunan alla ja mukavan hiljaista. Tavoitteenani on jokaisen asiakkaan kohdalla se, että hieronnan päätyttyä ovesta tepastelee ulos tyytyväinen asiakas.

Mikäli ulko-ovi on lukossa tullessasi, odottele rauhassa, ovi avautuu kyllä heti kun edellinen asiakas on lähdössä.

Hoidon aikana en vastaa puhelimeen, mutta soitan takaisin sopivan ajan tullen. Toki vastaan myös aina jätettyihin viesteihin.

Tervetuloa Kehonhoitohuoneelle!

Malla Oksman
bottom of page